BRENNA 2016 – DZIEŃ CZWARTY

Środę rozpoczęliśmy od tradycyjnego rozruchu. Poprowadził go trener Paweł Dziura. Potem śniadanie. Tym razem do mleka były kółeczka, oprócz tego wędlina, twarożek, rzodkiewka, dżem i chrupiące bułeczki. Po śniadaniu szybkie pakowanie i wyjazd na basen do Skoczowa. Tam zabawy w wodzie i powrót na obiad do budynku. Na obiad zupa ogórkowa, gołąbki w sosie pomidorowym, a na deser jabłko. Potem krótka cisza i o 15.00 wyjazd na narty. Szusowaliśmy na Świniorce aż do kolacji. Grupa najmniej zaawansowana była już mocno okrojona. Na małym stoku pozostało na koniec dnia tylko dwóch podopiecznych. W piątek nawet oni, mamy nadzieję, trafią na główny stok 🙂 . Przesunięta kolacja na 19.15. Do jedzenia jajka w sosie tatarskim, kilka rodzajów wędlin, ser żółty. Po kolacji konkurs tańca. Wystartowały po trzy zespoły z każdej grupy. Poza konkursem zaprezentował się trener Robert Zaczkiewicz wraz z rodziną, zbierając gromkie brawa 🙂 . Rozstrzygnięcie wyników rywalizacji nastąpi w dniu jutrzejszym. Cisza nocna tym razem już o 22.00. Jutro natomiast w planach m. in. ognisko i kulig.

trener Paweł Maślej

LINK DO ZDJĘĆ:

Brenna 2016 – dzień 4

Dostępność